Tineri și teribiliști! Patru tineri din Botoșani au distrus un automat de cafea pe „Unirii”

Patru tineri din Botoșani, dintre care doi minori de 12 și 13 ani, au fost filmați în timp ce distrugeau un automat de cafea, în noaptea de duminică spre luni, pe Pietonalul Unirii.   Ceilalți doi tineri prinși în fapt au vârste de 18 și 26 de ani. Aceștia au fost amendați pentru teribilismul lor.

Poliţistul local aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu din cadrul Biroului Dispecerat şi Evidenţa Persoanelor – monitorizare şi supraveghere video, a alarmat patrula mobilă a Poliţiei Locale, cu privire la faptul că pe Pietonalul Unirii, 4 tineri distrug un automat de cafea. La fața locului au fost identificați 4 tineri, 2 dintre aceștia erau minori cu vârste de 12, respectiv 13 ani și 2 cu vârste de 18, respectiv 26 ani (M.A.P., I.E.), care au lovit aparatul de cafea încercând să îl distrugă, dar au fost opriți la timp de patrula Poliției Locale”, precizează reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Minorii suprinși în fapt, (B.D.A, H.M.), au fost conduși la adresa de domiciliu, părinții fiind informați cu privire la faptele comise și sancționați contravențional.

„Pentru contravențiile săvârșite, polițiștii locali au aplicat măsura sancționării conform prevederilor Legii 61/1991. În perioada următoare, poliţiştii locali vor intensifica acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi infracţională”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *