O asistentă medicală din Botoșani are nevoie urgent de ajutor. „Niciodată nu mi-am imaginat că într-o zi voi fi eu protagonista unei astfel de drame”

O asistentă medicală din Botoșani are nevoie de ajutor. Mihaela Andrieș, de 45 de ani, a primit un diagnostic dur: Neurinom de nerv facial drept și are nevoie de un tratament în Germania.

Povestea Mihaelei

„Prin prisma profesiei mele, am fost mereu expusă și sensibilă la suferința pricinuită oamenilor de diverse boli, dar niciodată nu mi-am imaginat că într-o zi voi fi eu protagonista unei astfel de drame…”

Mihaela Andrieș lucrează ca asistent medical într-un spital din Botoșani. Suferința trupească a fost mereu în fața ochilor ei și a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta pacienții să-și recapete sănătatea sau măcar să le scadă durerile. În urmă cu 4 ani, a început să simtă pe propria piele neputința celor care se chinuiau în saloane. Un spasm la ochiul drept și dureri insuportabile la ureche au făcut-o să-și piardă zâmbetul, la propriu. Jumătatea dreaptă a feței i-a paralizat.

Ultimii trei ani au fost un carusel de emoții pentru mine și familia mea. Numeroasele tratamente și vizite la doctori – toate fără succes – m-au lăsat obosită și lipsită de speranță că situația mea se va ameliora vreodată.

În România, afecțiunea a rămas nediagnosticată, iar de un tratament adecvat nici nu putea fi vorba. În noiembrie însă, o clinică din Tübingen, Germania, a diagnosticat-o pe femeia de 45 de ani cu tumoră de nerv facial și i-a propus o intervenție chirurgicală cu riscuri importante, printre care pierderea totală a auzului și a echilibrului pe partea dreaptă. Ar fi singura șansă la o viață asemănătoare celei pe care Mihaela a avut-o înainte. Fără operație, tumora va crește și îi va amenința chiar viața.

Din păcate, cu toate eforturile financiare pe care familia mea le-a făcut în ultimii 4 ani, costurile acestei intervenții depășesc mijloacele noastre financiare. Strângerea celor 40.450 de euro este cu atât mai dificilă cu cât, pentru a evita agravarea situației, recomandarea este să fiu operată în maximum două luni.

După ani de suferință, există o rază de speranță, dar ea costă mai mult decât își poate permite Mihaela. Speranță și reușită am oferit și noi, de nenumărate ori, prin donațiile noastre. Am salvat o mulțime de vieți și am redat zâmbetul și încrederea în viitor celor care erau scufundați în dezamăgire și deznădejde. O putem face din nou, și pentru această femeie atât de urât încercată de soartă, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Din păcate, totul pare să aibă un preț, inclusiv viața, iar prețul pus pe viața mea este unul pe care nu mi-l permit în lipsa unui ajutor din partea voastră. Așa că vă rog din răsputeri să mă sprijiniți în această luptă, în speranța că într-o zi mă voi vindeca!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -MIHAELA ANDRIES

2 thoughts on “O asistentă medicală din Botoșani are nevoie urgent de ajutor. „Niciodată nu mi-am imaginat că într-o zi voi fi eu protagonista unei astfel de drame”

  1. Se fac astfel de operații și-n țara noastră, la București – Institutul BRAIN(,,INSTITUTE BRAIN,,),cu costuri mai mici ca-n alte țări. A fost pacienta în acest Institut?
    Dr. Sergiu Stoica; Dr. Mihai Adrian Cristescu; Dr. Andrei Spătariu; Dr. Bogdan Mocanu
    Dr. Silviu Oprescu.
    Telefon .021.9968 Sănătate și succes doamnei Andrieș!

  2. Da, se fac operații de neurinom în Brain Institut, Bucuresti, cu aprox.7600 euro(38000 lei). Așa că până la 40.000 euro…. e cale lungă! S-a operat în 2021 o cunostintă de-a mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *