Doliu la Botoșani! Un colonel din Armată s-a stins din viață

Este doliu în armată după ce fostul ofițer de grăniceri, col (rtr) Ioan Suhareanu, promoția 1971, a trecut la cele veșnice. Acesta s-a născut la data de 07 martie 1949 în localitatea Ibăneşti, județul Botoşani, unde a și decedat.

A lucrat în Baza de Instrucție Iaşi, Şcoala militară de ofițeri Sibiu, iar după absolvirea Academiei Militare la Baza de Instrucție Rădăuți şi din nou în Şcoala militară unde a fost comandantul Batalionului de grăniceri.  În 1992 a fost mutat comandant U. de infanterie din Dorohoi, de unde s-a pensionat în 2000.

Cei care l-au cunoscut spun că era „un om extrem de civilizat”

One thought on “Doliu la Botoșani! Un colonel din Armată s-a stins din viață

  1. În primul rând Condoleanțe , dar vizavi de prezentare acel bun colonel a fost detașat disciplinar și degradat de la gradul de colonel la Lt colonel datorita bunului comportament: iar după o buna perioada de timp a recâștigat gradul de colonel și activa la Dorohoi unde eu am fost detașat în anul 1996 unde am fost torturat personal de col Suhăreanu și gașca lui dar bineînțeles el ordona și controla totul , am fost bătut nopți întregi de col Suhareanu lt col Apăștinii și Maiorul de la contraspionaj Pavlovici mi-au strâns degetele la ușa și mi-au smuls parul din cap ( mi-au distrus viața) după care în următorii ani am avut un proces Atenție la tribunalul militar București unde eu ne având bani și relații am mers doar de partea dreptății și am câștigat în prima instanță dar cu atât am rămas deoarece acești bandiți și-au făcut jocul total în afara legii și un tratat totul cu multa nesimțire ba chiar îmi zâmbeau la ieșirea din tribunalul militar după procese care au durat foarte mulți ani și fără rezultate pentru mine , bani , timp pierdut și multă umilință ďin partea acestor indivizi cu comportament comunist dar din păcate în România totul este posibil !..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *