FOTO Accident grav! Doi tineri răniți de o mașină, al cărei șofer a fugit de la locul accidentului

Doi tineri, de 19 ani, au fost răniți grav și au ajuns la spital, duminică, după ce au fost loviți de o mașină, pe raza localității sucevene Pătrăuți. Imediat după producerea accidentului, până la sosirea echipajului de poliție, șoferul și un alt ocupant al autoturismului au părăsit vehiculul și au fugit în zona unui deal.

Au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava și a Secției de Poliție Dărmănești, în urma căutărilor reușindu-se localizarea șoferului și a pasagerului, la o distanță de cca. 1,5 km de locul producerii accidentului.

S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuți și nu posedă permis de conducere. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz să fie dispuse și măsuri procesuale față de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *