Cumplit! Botoșăneanul găsit mort pe marginea unui drum, ucis cu sălbăticie de doi tineri. Indivizii, reținuți

Bărbatul de 63 de ani, din Tudora, care a fost găsit mort pe marginea drumului, a fost ucis în bătaie de doi tineri. Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, a declarat că, în urma primelor verificări a fost dispusă efectuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, ulterior cercetările fiind declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Continuarea cercetărilor a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv, doi tineri de 22 și respectiv 28 de ani, ambii din localitatea Tudora, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

Din verificări a reieșit faptul că în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit- o cu palma în zona feței, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuință, și, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn si apoi cu picioarele, în zona capului, a precizat Nenișcu.

Aceștia vor fi prezentați în cursul zilei de astăzi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

FOTO Suspiciune de crimă într-o comună din Botoșani! Bărbat găsit mort, la marginea drumului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com