O școală din Botoșani primește o finanțare de 1,3 milioane de lei pentru achiziționarea de tablete

O școală din județul Botoșani primește o finanțare de 1,36 milioane de lei pentru achiziționarea de tablete pentru elevi. Este vorba de Şcoala Gimnazială Ioan Murariu din Cristineşti care a semnat un contract cu Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC), din cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE).

Potrivit reprezentanților ministerului, proiectul finanţat vizează măsuri necesare asigurării desfăşurării activităţilor şcolare în regim online, îmbunătăţirea conţinutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educaţie, prin achiziţia de tablete şcolare şi echipamente IT, proiecte CDI derulate de întreprinderi, în scopul inovării, precum şi consolidarea cercetării, dezvoltării tehnologice şi inovării, prin proiecte pentru clusterele de inovare.

Beneficiarii contractelor semnate, în decembrie a anului trecut, pentru acordarea de tablete şcolare sunt Şcoala Gimnazială Ioan Murariu, Cristineşti, judeţul Botoşani, cu o valoare totală 1.360.876 lei şi comuna Puşcaşi, judeţul Vaslui, cu o valoare totală de 569.408 lei.

Cunoscuta firmă Goldana SRL a renunțat la principalul său punct de lucru din Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *