VIDEO Colaborare de excepție! O cântăreață de muzică populară din Botoșani cântă alături de Fuego. Melodia va răsuna la toate petrecerile de Revelion

Colaborare de excepție în muzica populară din România! Cântăreața de muzică populară din Botoșani, Brândușa Covalciuc Ciobanu, cântă alături de renumitul artist Fuego. Cei doi au scos o melodie, lansată în premieră pe 28 decembrie, care se anunță a fi pe buzele tuturor moldovenilor și ardelenilor la petrecerile de Revelion.

Botoșăneanca Brândușa Covalciuc Ciobanu are o carieră de zeci de ani și este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Nascuta în Dorohoi, eleva la Scoala generala  nr. 2 din localitate, Brândusa a fost “descoperita” de d-na profesoara Prodan, care a si trimis-o la Festivalul „Pe fir de balada”, la Târgu Jiu, unde a  primit „Marele premiu” – distinctie care avea sa determine un destin.

In clasa a VIII-a, profesoara Necula Farcas a sfatuit-o pe Brândusa sa urmeze cursurile Liceului de muzica. Asa se face ca artista a asezat la temelie studii de canto, de canto clasic, cu d-na profesoara Cojocaru.
Inca pe când era eleva în clasa a X-a, a devenit componenta a “Rapsozilor Botosanilor”, sub aripa ocrotitoare a maestrului Ioan Cobâla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *