Noi schimbări la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani. Ce inspectori vor fi înlocuiți în funcții și cine le va lua locul!

Doi inspectori școlar vor pleca de pe funcții, decizia urmând să se ia în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean, care va avea loc miercuri, 29 decembrie. Este vorba de inspectorul Paula Mihaela Stoleru de la dezvoltarea resurselor umane, care va merge director la Scoala ”Al I Cuza” Dorohoi și inspectorul Elena Chicoș de la proiecte europene, care va pleca pe funcția de director adjunct la Scoala ”Spiru Haret” Dorohoi.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, Ada Macovei, la perfectionare va fi numită prof. Crina Cristina Muraru, din director la Scoala 11 Botoșani, iar pe funcția de inspector proiecte europene, va fi numită profesor doctor Daniela Pintilei, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani.

”La Școala 11 Botoșani, funcția de director va fi preluată de Eugenia Filip, care a promovat concursul pe criteriile de departajare-titularul școlii, fiind la egalitate de punctaj final cu doamna Crina Murariu”, a precizat Ada Macovei.

Numirile vor fi cu data de 3 ianuarie 2022.

One thought on “Noi schimbări la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani. Ce inspectori vor fi înlocuiți în funcții și cine le va lua locul!

  1. Dna Inspector! Verificati și modul de lucru cu elevii a doamnei Profesor de matematica , Jijie de la Liceul Pedagogic! Copiii sunt jigniți și notele se dau după cat de departe e casa ei de ceilalți. Dacă ești vecin cu ea iti schimba nota de la test. Dacă iei 5 și esti vecina garantat iti trece 9 în catalog! O verificare la activitatea acestei doamne profesor ar ajuta o clasa întreaga! Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *