FOTO Botoșănenii, nemulțumiți că trotuarele din municipiu au rămas înzăpezite. „Treceri de pietoni, stații de autobuze, de la Sf. Ilie până la Gară”

Botoșănenii și-au arătat nemulțumiți de modul în care s-a făcut deszăpezirea în municipiul Botoșani. Oamenii spun că de dimineață s-a acționat foarte greu, iar trotuarele erau înzăpezite și la orele amiezii.

„Treceri de pietoni, stații de autobuze, începând cu Sfântul Ilie terminând la Gară”, spune un bărbat revoltat de modul în care arată municipiul după o zăpadă mai consistentă.

Cum va fi vremea în prima săptămână a lunii ianuarie

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 27 decembrie-9 ianuarie 2022. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile diurne vor crește semnificativ, de la -2 grade în medie, în zilele de 27 și 28 decembrie până spre 6 grade, în medie, în zilele de 02 și 03 ianuarie.

Ulterior, tendința acestora este de scădere până spre medii în jurul a 1 grad în perioada 07- 09 ianuarie. O evoluție termică similară o vor avea și valorile nocturne, astfel media minimelor va crește de la medii în jurul a -5 grade în perioda 27 -29 decembrie, spre 1…2 grade, în medie în
03 ianuarie, apoi până la sfârșitul intervalului de prognoză vor scădea spre -5 …-4 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, apoi, din data de 30 decembrie probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *