Liceul ”Elie Radu” din Botoșani preia o grădinița din municipiu pentru a funcționa cu personalitate juridică

Liceul "Elie Radu" BotosaniLiceul ”Elie Radu” din municipiul Botoșani va prelua Grădinița cu program normal ”Licuricii” pentru a funcționa și anul școlar viitor cu personalitate juridică. Aceasta este soluția de moment găsită de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, după ce consilierii locali s-au opus preluării Liceului ”Elie Radu” de către Liceul ”Dimitrie Negreanu”.

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Ada Macovei, a declarat că această măsură va fi valabilă doar pentru anul școlar 2022-2023, pentru că unitatea de învățământ tot va rămâne fără personalitate juridică, din cauza scăderii populației școlare.

S-a arondat Grădinița Licuricii, pentru ca liceul să poate funcționa cu personalitate juridică”, a precizat șefa IȘJ. Aceasta este singura modificare apărută în rețeaua școlară a municipiului Botoșani, care va fi aprobată în ședința de Consiliu Local din săptămâna aceasta. Vezi aici proiectul de hotărâre!

 

Un cunoscut liceu din municipiul Botoșani rămâne fără personalitate juridică, din cauza scăderii populației școlare. Va fi preluat de o altă unitate de învățământ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *