Mai mulți jucători de la FC Botoșani vor pleca iarna aceasta. Care sunt fotbaliștii de care Marius Croitoru nu mai are nevoie!

FC Botoșani va încerca în această iarnă câteva transferuri pentru întărirea echipei, dar Marius Croitoru a făcut o listă și cu jucătorii pe care nu se va mai baza din iarnă. FC Botoșani se află în pauza competițională pe locul patru în clasamentul Ligii 1, 34 de puncte, iar Valeriu Iftime nu concepe ca echipa sa să rateze play-off-ul.

Astfel că, moldovenii vor încerca și câteva achiziții! Dar, Valeriu Iftime a discutat cu Marius Croitoru și antrenorul moldovenilor l-a informat că este decis să renunțe la câțiva fotbaliști. Patronul moldovenilor a dezvăluit acest lucru, dar nu a dorit să facă public numele celor care vor părăsi clubul moldav.

Deși nu a dorit să le facă public numele celor la care Marius Croitoru a decis să renunțe în această iarnă, ProSport a aflat care sunt jucătorii pe care tehnicianul principal al moldovenilor nu-i mai păstrează în lot.

Fotbaliștii respectivi sunt: Martin Remacle, Paul Mensah, Richard Sila, Adrian Moescu, Duțu David și Jucie Lupeta.

Marius Croitoru consideră că acești jucători nu-l pot ajuta deloc la FC Botoșani. Formația moldavă e află pe locul patru în clasament, iar lupta pentru play-off, după reluarea campionatului, o să fie una extrem de puternică.

CFR Cluj conduce autoritar Liga 1, cu 57 de puncte, având în acest moment zece puncte avans față de FCSB. Pe locul trei în clasament se situează FC Voluntari, 37 de puncte, gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu fiind echipa surpriză a momentului, potrivit ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *