Botoșăneanul care a ucis un om în Ajunul Crăciunului rămâne în libertate. Decizie a procurorilor în cazul său

Bărbatul din județul Botoșani care a omorât un consătean în Ajunul Crăciunului rămâne în libertate. Botoșăneanul în vârstă de 63 de ani nu a fost arestat preventiv după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au considerat că acesta se afla în legitimă apărare.

El ar fi luat toporul și l-ar fi lovit în cap pe consăteanul său, după ce acesta ar fi pătruns în locuință și ar fi încercat să îi fure mai multe bunuri. Mai mult decât atât, bărbatul care ulterior a decedat a ripostat când a fost surprins asupra faptelor, lovindu-l pe proprietarul casei cu o bâtă în cap.

Pentru a se apăra, proprietarul a luat toporul și a lovit la rândul său pe hoțul agresor. Lovitura de topor a fost fatală, hoțul murit pe loc.

Faptele s-au produs într-o locuință din localitatea Cucorăni din comuna Mihai Eminescu. Persoana decedată avea 62 de ani.

Crimă în Ajun de Crăciun la Botoșani! Un bărbat a fost ucis cu un topor

3 thoughts on “Botoșăneanul care a ucis un om în Ajunul Crăciunului rămâne în libertate. Decizie a procurorilor în cazul său

  1. Da dupa cum era de asteptat, ei erau prieteni de bautura…nici intr-un caz era la furat in casa ci probabil sau luat la ceartadin vreun motiv banal.
    Stim noi ca acesti procurori is prieteni de familie a criminalului.
    Numai dupa ranile suferite si cauzatiare de moarte se poate da seama cam cum s-a produs actiunea…RUSINE JUSTIZIEI ROMANE

  2. Total ERONAT, Domnul Florin a fost chemat in preajma locuintei lui Costica unde a fost asteptat de alti „Prieteni” . Acesta din motive necunoscute a fost batut prin urmare cauzandui coaste rupte (dupa raportul medicului legist) lovituri in spate (homoplat drept) si doua lovituri de topor una langa alta in Cap, dupa pozitia lor acesta ar fi fost deja la pamant.
    Pumni decedatului erau vineti in urmarea aparari si cu siguranta lovind unii dintre ei.
    Cu putina cunostinta in criminalistica oricine ar face matematica dupa ranile suferite si urmele de sange de la locul faptei.
    Om omorat in afara cu premeditare, Inculpat sfatuit de fratele lui(fost ofiter) cum sa insceneze ca sa para legitima aparare.
    Decedatul nu a fost sfant, era un betivan, un bataus si cauzator de conflicte dar 100% nu era un hot.
    Rusine celor din sat care stiu adevarul dar prefera sa stea deoparte.
    Dumnezeu sa il ierte pe el dar mai ales pe VOI (va stiti voi care).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *