Mesaj sfâșietor al mamei studentului din Botoșani care a murit în urma unui accident rutier. „Puiul mamei, pui frumos…te așteaptă mama acasă…”

Tânărul din orașul Flămânzi care a murit joi dimineață într-un accident rutier produs pe raza localității Plugari din județul Iași a îndoliat întreaga comunitate. Botoșăneanul, care era student la Facultatea de Medicină Veterinară și absolvise Liceul Teoretic „Grigore Antipa” din Botoșani, ar fi împlinit în ianuarie 20 de ani.

Felicia Balașei, mama lui Andrei, este sfâșiată de durere. Ea a postat pe contul personal de Facebook, cu două zile înainte de Crăciun, următorul mesaj: „Puiul mamei, pui frumos…te așteaptă mama acasă…”.

De altfel, pe rețeaua de socializare Facebook curg zeci de mesaje sfâșietoare:

„Doamne ce durere, cea mai mare durere pt o mamă, cuvintele sunt de prisos, va doresc putere sa treceți peste acest necaz. Păcat, băiat tânăr și frumos, plecat mult prea devreme în Împărăția Cerurilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”

„Trist…Cea mai mare durere pentru o mama… O durere ce o veti purta mereu in sufletul vostru…Sincere condoleante ! Dumnezeu sa-l ierte! Sa vă de-a Dumnezeu putere sa duceti acest necaz!”

 

El este tânărul din Botoșani, mort în accidentul de noaptea trecută. Andrei era student la Iași

 

FOTO O mașină de Botoșani a ars pe drumul spre Iași, după ce a fost lovită de un alt autoturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *