O femeie din Botoșani, anchetată de polițiști după ce a fost prinsă vânzând zeci de cutii cu petarde

O femeie din Botoșani este anchetată penal de polițiști după ce a fost prinsă, vineri, în Ajunul Crăciunului, în timp ce vindea zeci de cutii cu petarde. Purtătorul de cuvânt al Poliției, Nicoleta Mendeleac, susține că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au surprins-o în flagrant pe femeia de 43 de ani, în timp ce oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoria celor supuse autorizării.
De asemenea, în proximitatea clădirii pieței agroalimentare, polițiștii au identificat o sacoșă din material textil, în interiorul căreia au fost găsite 35 de cutii de articole pirotehnice din categoria P1. În urma activităților desfășurate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 55 de cutii de articole pirotehnice din categoria P1.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fost utilizate de către pirotehnicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *