Foc de artificii de Revelion, la Botoșani, organizat de Primărie

foc de artificii, stiri, botosani

Chiar dacă nu vor avea parte de un spectacol în noaptea dintre ani, botoșănenii vor putea urmări un spectaculos foc de artificii de Revelion, anunță primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Astfel, la ora 12.00, un spectacol de lumini va putea fi văzut în zona centrală a municipiului Botoșani. Acest lucru este posibil în baza unui contract semnat de Primărie în valoare de 25.000 lei, aprobat de Consiliul Local.

„Această disponibilitate a fost făcută cu puțin timp și nu am avut cum să perfectăm contracte cu artiști, să purtăm negocieri, nu am fost pregătiți, de altfel. Concertele de Revelion trebuiesc pregătite din timp, artiștii își doresc să cânte în mai multe locuri în zona noastră, nu ar fi venit doar pentru municipiul Botoșani sau dacă ar fi venit onorariile ar fi fost foarte mari”, a precizat edilul.

Astfel, în acest an botoșănenii vor avea parte doar de focul de artificii deoarece, din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse la nivel național, nu a putut fi organizat și un spectacol.

Nu am reușit în acest an să avem o predictibilitate în ceea ce privește organizarea concertelor din cauza pandemiei”, a spus Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *