Apartamente Premium cu niveluri de echipare pentru locuințe inteligente, eficiente energetic, cât mai sănătoase

Ridicăm standardele – UNIQUE Residence Maxim Gorki – cu pachete de dotări de siguranță și confort de nivel superior & soluții de echipare unicat în piață pentru locuințe care respiră

Pe măsură ce locuința nepoluată și cât mai eficientă energetic devine cea mai căutată soluție locativă, devine tot mai clar că alegerea unui apartament nou cu dotări de siguranță și confort incluse, echipat și cu sisteme de ventilație și purificare a aerului controlată, este soluția pe termen lung pentru sănătatea fiecărei familii, la pachet cu beneficiile de bază: automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, creșterea valorii de piață a locuinței.

Ventilația cu recuperare de căldură este cea mai nouă, modernă și eficientă soluție pentru economisirea energiei într-o locuință – odată cu izolarea acesteia se asigură ventilația necesară unui mediu sănătos cu economii de până la 25% la cheltuielile cu energia termică.

Controlul ventilației rezidențiale – îmbunătățește calitatea vieții și salvează buzunarul!

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură reprezintă o modalitate de aerisire a spatiilor, prin care aerul viciat expulzat cedează energia, căldura sa, aerului proaspăt introdus, în același timp cu purificarea acestuia. “Inima” unui astfel de sistem este schimbătorul de căldură, prin care aerul introdus este adus la o temperatură foarte apropiată de cea a aerului eliminat, folosind energia acestuia.

Având în vedere pierderile foarte mari de energie din timpul aerisirii camerelor, ventilația automată cu recuperarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor. Se recuperează energie atât iarna (căldura) cât și vara (răcoare). Totodată funcționează automat  și ne scăpa de grija aerisirii locuinței. Altfel: izolație scumpă, ferestre noi, etanșe – și apoi sa le deschizi ca să aerisești? Acest lucru este ilogic și contraproductiv.

     Sistemele descentralizate de ventilație cu recuperare de căldură cu recuperator ceramic cu flux alternant reprezintă ultima noutate în materie: sunt robuste, simple și fiabile, cu randamente foarte ridicate, ce depășesc 90%, au cel mai mic consum de energie electrică, dimensiuni foarte compacte, cele mai mici pierderi de presiune și un nivel de zgomot mult mai redus, datorat unui singur ventilator cu dublu rol, fiind eliminată și problema contaminării fluxurilor de aer, putând funcționa și pe plaje mari de temperatură: -25/+50grade Celsius. (vezi mai mult despre Soluții de ventilație cu recuperare de căldură – pentru case inteligente, eficiente energetic)

UNIQUE Residence Maxim Gorki – Good Value for Money:

  • cu pachete de dotări – echipare unicat în piață – pentru locuințe care respiră;
  • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *