Un complex comercial din Botoșani va monta stații de încărcare pentru mașinile electrice

foto: profit.ro

Un complex comercial din municipiul Botoșani va monta stații de încărcare pentru mașinile electrice. Este vorba de complexul comercial Botoșani Shopping Center, care va achiziționa și pune în funcțiune două echipamente pentru alimentarea vehiculelor 100% electrice.

Cele două stații vor funcționa în noua parcare supra-etajată a Botoșani Shopping Center și vor fi destinate atât clienților care merg la cumpărături la Carrefour, cât și celor care merg la celelalte magazine din cadrul complexului comercial.

Cu o săptămână înainte de Crăciun, cea mai mare parcare din municipiul Botoșani a fost deschisă șoferilor, însă nu la capacitate maximă. Parcarea complexului comercial Botoșani Shopping Center a devenit funcțională pentru primul nivel, care are o capacitate de 240 de locuri.

Astfel, cei care vor să meargă la cumpărături la Carrefour sau la celelalte magazine din complexul Botoșani Shopping Center vor avea posibilitatea de a utiliza atât parterul parcării supra-etajate, cât și parcările de mai mică capacitate de pe latura cu strada Sucevei, cât și cele de pe latura de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Reprezentanții Botoșani Shopping Center și-au exprimat speranța că atât primul etaj al parcării, cât și terasa acesteia, care înseamnă alte 259 de locuri, vor fi finalizate până la sfârșitul lunii ianuarie.

 

Revelion de excepție la Popas Cucorăni! Petrecere cu muzică bună, bucate alese și foc de artificii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *