Cinci reguli pentru a purta ghete bărbați și două greșeli mari pe care să le eviți

Să clarificăm un lucru: fiecare bărbat ar trebui să dețină măcar o pereche de ghete sau bocanci. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de ele, ghetele trebuie purtate și corect.

Din când în când, totuși, vedem că ghetele bărbaților sunt folosite greșit. Simplul motiv este că mulți băieți nu au cunoștințele necesare pentru a profita de ele cât de bine pot.

De aceea am decis să scriem articolul de astăzi, domnilor. Vă oferim o rezumat critic al unor reguli cheie de care trebuie să fiți conștienți atunci când purtați ghete bărbați.

  1. Cunoaște-ți opțiunile

Mulți bărbați sunt vinovați de ignoranță când se încalță. Ajungla magazin, văd ghete bărbați frumoase și își cumpără prima pereche expusă. Ei nu realizează ce beneficii pot avea diferite tipuri de bocanci.

De exemplu, o pereche de ghete bărbați Chelsea este un plus fantastic pentru un bărbat care încearcă să fie elegant. Acest tip de bocanci este elegant, clasic și simplu. Este, de asemenea, ușor de încălțat și de descălțat! Gheata Chukka, totuși, este mult mai robustă. Deși poate fi purtată în contexte similare ghetelor Chelsea, ea dă o impresie de rezistență. Faptul că are o lungă istorie militară contribuie la acest lucru.

De asemenea, poți găsi ghete bărbați de piele cu sisteme de șireturi închise, care seamănă cu Oxford ca aspect. Crede-ne, opțiunile sunt aproape nelimitate.

  1. Tipul potrivit de pantaloni

Acest concept este destul de simplu, domnilor, așa că nu ne vom opri mult asupra lui.

Ține-te de blugi și pantaloni chino cât mai mult posibil. Ca regulă generală, evită ghetele și costumele.

  1. Lungimea corectă a pantalonilor

Chiar dacă știi ce pantaloni se potrivesc bine cu ghete bărbați, nu înseamnă nimic dacă ei sunt prea scurți sau prea largi.

În general, tivurile pantalonilor ar trebui să atingă partea superioară a ghetei pentru cel mai bun aspect. Ar trebui să fie la aproximativ 1-2 centimetri deasupra solului.

  1. Când este ok să poți ghete bărbați

Chiar dacă o pereche de ghete bărbați arată uimitor, elegant, perfect, află că această încălțăminte nu se potrivește unei ținute formale.

Deși unele ghete bărbați pot fi mai formale decât altele, ghetele sunt întotdeauna casual.

Ghetele sunt fundamental casual, de aceea ar trebui să le porți doar cu blugi sau pantaloni chino. Nu le purta niciodată la un costum formal și cu siguranță nu la o ținută de tip black tie.

  1. Culorile potrivite

În ciuda caracterului casual al ghetelor pentru bărbați, culorile încă contează atunci când vine vorba de a le combina corect. Vei găsi ghete bărbați cel mai frecvent pe negru și maro.

Aceleași principii se aplică aici ca și în toate lucrurile cu stil: negru este mai formal decât maro.

Negrul face diferența – nu poți greși cu el.

Deși nu vei obține niciodată formalitatea cu ghete bărbați, poți încă să reușești ceva puțin mai ok cu negru. Între timp, poți sta liniștit știind că maroul te va servi întotdeauna în cele mai relaxate situații.

  1. Cizme asortate cu alte piei

Domnilor, un sfat simplu aici. Ca și în cazul tuturor pantofilor, ar trebui să te străduiești să-i asortezi cu cureaua și cu orice alte piei pe care le poți purta (un ceas, de exemplu).

Ar trebui să potrivești pielea, dar această regulă poate fi încălcată dacă o cunoști bine.

Acum, există o excepție. Pielea de căprioară nu trebuie neapărat să se asorteze cu celelalte piei din ținuta ta. Ai mai multă libertate de a te juca aici.

  1. Proporțiile sunt cheia

Ce vrem să spunem prin asta? Fiecare piesă vestimentară pe care o porți ar trebui să fie închegată în ceea ce privește dimensiunea.

Aceasta înseamnă că, dacă porți ghete mai elegante și mai mici, atunci ar trebui să eviți pantalonii voluminosi. Același lucru este valabil și pentru asocierea ghetelor mari de luptă cu blugi foarte subțiri – doar îți face picioarele să pară mai mari.

Greșelile

Da, domnilor, este timpul să aflați ce faceți greșit.

  1. Ghete murdare

Acesta este un mare nu. Cu siguranță se aplică peste tot, dar atât de mulți bărbați își neglijează pantofii… Domnilor, asigurați-vă că aveți grijă de ghetele voastre. Pledăm pentru lustruirea lor după fiecare purtare, dar ar trebui să le aloci puțin timp cel puțin în fiecare săptămână.

Amintește-ți că curățarea pielii tradiționale nu este același lucru cu pielea de căprioară. Pielea necesită lustruire și cremă hidratantă, în timp ce aceleași ingrediente ar distruge pielea de căprioară.

  1. Diferența dintre tălpi din piele și cauciuc

O mulțime de bloguri și magazine susțin pielea ca material de mai bună calitate. Strict vorbind, da, pielea va fi mai greu de găsit și, prin urmare, va fi mai scumpă.

Practic, însă…Tălpile din piele sunt mai puțin practice decât tălpile de cauciucla ghete bărbați.

Dacă vrei ceva la fel de robust ca o gheată – ceva care va servi ca un plus grozav pentru dulapul tău casual – atunci de ce să nu alegi cauciuc?

Dacă mergi pe o stradă alunecoasă cu tălpi de piele, probabil o să cazi în fund. Nimeni nu vrea asta, nu? Ia în considerare cauciucul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *