Un supermarket din Botoșani oferă angajaților două zile libere de Crăciun

Compania a implementat politica de a oferi câte 2 zile libere de Crăciun și de Paște încă din decembrie 2013, transmite printr-un comunicat Lidl Romania.

Pentru a petrece mai mult timp liber împreună cu familiile de sărbători,și anul acesta, Lidl le oferă tuturor angajaților din cele peste 300 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Crăciun, pe 25 și 26 decembrie 2021.

În perioada 27– 30 decembrie 2021 activitatea magazinelor Lidl se va desfășura conform programului normal. În zilele de 24 decembrie și 31 decembrie 2021, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl în intervalul orar 07:00 – 18:00. Pe 01 ianuarie 2022 magazinele Lidl vor fi închise, iar în data de 02 ianuarie 2022 orarul de funcționare a magazinelor Lidl va fi între 09:00 – 17:00.

Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, respectiv de Paște. Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri cu ocazia celor două sărbători, care se adaugă la celelalte beneficii financiare, precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare sau sporuri pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale.
Prin investițiile constante pe care le realizează pentru a le oferi angajaților săi un mediu de lucru performant și pachete de compensații și beneficii avantajoase, Lidl România a primit în 2021, pentru al cincilea an consecutiv distincția Top Employer, acordată de către Institutul independent Top Employers din Olanda, se mai arată în comunicatul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *