Un fotbalist de la FC Botoșani, dorit la două echipe din Ungaria

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai impresionanţi mijlocaşi din actualul sezon al Ligii 1, iar fotbalistul lui FC Botoşani deja are oferte să plece din Moldova. Malcom Edjouma a venit iniţial în România la Viitorul, în iarna lui 2020. Mijlocaşul nu a putut să se impună şi a părăsit Liga 1 după doar jumătate de sezon, transferându-se în a doua ligă belgiană.

Însă, după doar o lună la club, din pricina unor probleme cu actele, fotbalistul cu origini marocane a plecat de la KSV Roeselare, stând cinci luni pe bară până să vină la FC Botoşani.

Edjouma a fost lăudat de Valeriu Iftime încă din sezonul trecut. Patronul a vorbit despre calităţile sale şi i l-a oferit lui Gigi Becali, însă latifundiarul nu a fost interesat.

În actuala stagiune, mijlocașul a explodat, iar chiar dacă ar fr fi interesaţi acum, este puţin probabil că cei de la FCSB ar putea să-l mai transfere.

Marius Croitoru a dezvăluit că Edjouma are două oferte concrete din Ungaria şi că cei de la Botoşani sunt pregătiţi să îi dea drumul dacă jucătorul vrea să plece.

Iftime i l-a recomandat lui Becali, dar FCSB îl ratează

L-am ajutat şi l-am sprijinit în momentele grele ale lui. A stat 6 luni fără să joace, a avut o problemă cu actele. A trebuit să stea şase luni. A avut, practic, un an şi şase luni în care n-a jucat. Gică investea în alţi jucători atunci, aşa l-am adus la noi. (n.r. făceaţi contracte jucătorilor şi vă trezeaţi că pleacă…) Nu e în situaţia asta, spre norocul nostru era într-o perioadă nasoală a lui şi a acceptat condiţiile noastre. Să vă spun ceva, să ţii un jucător la Botoşani, primii doi ani îi faci de bun simţ, al treilea an, nu ai cu ce să îl atragi în oraşul ăla. (n.r. e interes pt el?) Sunt două echipe din Ungaria care au oferit un preţ clar, dar mă depăşesc anumite… pot să zic că toți jucătorii de la Botoșani sunt de vânzare”, a declarat Marius Croitoru, pentru Telekom Sport.

În puţin peste un an petrecut la club, Malcom Edjouma a reuşit să însumeze 18 apariţii, în care a punctat de patru ori şi a oferit două pase decisive.

Dacă valora 150.000 de euro atunci când a venit la Botoşani, Edjouma este acum evaluat la 250.000 de euro de transfermarkt.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com