Angajări la Spitalul Județean Botoșani: 12 posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean a scos la concurs nu mai puțin de 12 posturi spre a fi ocupate, destinate atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare.

Astfel, unitatea spitalicească a scos la concurs un post de magaziner, cu concurs pe 11 ianuarie, un post de inginer specialist la Compartimentul supraveghere aparatură medicală și monitoare, cu concurs pe 12 ianuarie. De asemenea, mai este disponibil un post de economist la Serviciul contabilitate – concurs pe 13 ianuarie și un alt post de economist la Biroul administrativ – Serviciul ATA, concurs pe 17 ianuarie,

La Biroul tehnic – Serviciul ATA mai este disponibil un post de inginer, cu concurs de 18 ianuarie, în timp ce la Compartimentul electricieni sunt disponibile două posturi de muncitor calificat- electrician, cu concurs pe 19 ianuarie.

La Compartimentul centrale termice este disponibil un post de fochist, cu concurs pe 20 ianuarie, la Compartimentul bucătărie sunt disponibile două posturi de bucătar,. cu concurs pe 25 ianuarie, la Compartimentul auto un post de șofer, cu concurs pe 26 ianuarie, iar la Compartimentul asigurare curățenie spații nemedicale este disponibil un post de îngrijitor, cu concurs pe 27 ianuarie.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul spitalului până la data de 3 ianuarie. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *