FOTO Bărbat din Botoșani rănit într-un accident cu trei mașini (Update)

Un bărbat de 56 de ani, din județul Botoșani, a fost rănit într-un accident cu trei mașini care a avut loc, luni după-amiază, la Salcea, în județul Suceava. Din primele informații, accidentul s-ar fi produs în urma unei depășiri neregulamentare, pe linia continuă. Botoșăneanul se afla la volanul unui autoturism VW.

Au rezultat trei victime, conștiente și cooperante, transportate la spital de către echipajele sosite la fața locului. Au intervenit militarii Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) cu sprijinul a două echipaje SAJ”, potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

Gheorghe B., de 51 ani, din comuna Ipotești, județul Botoșani, a condus autoturismul VW Golf pe DN 29 în Salcea, dinspre Suceava către Botoșani, iar după intersecția cu str. Victoriei, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoutilitara Iveco care era condusă din sens opus de Stanislav P. În urma impactului conducătorul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul VW Passat care era condus din sens opus de Iulian A., de 34 ani, din municipiul Suceava.

Șoferul din Botoșani, dar și un pasager de 36 de ani din mașina condusă de el, și șoferul Iulian A. au fost răniți și transportați la spital. Niciunul dintre ei nu era băut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *