Vești bune pentru profesoara din Botoșani căreia i-au sărit în ajutor sute de oameni. „Ați făcut acest miracol posibil”

Vești bune despre profesoara Monica Mandache, cea care a dus o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. Profesoara de la Liceul din Săveni, de 42 de ani, căreia i-au sărit în ajutor colegi, elevi și foști elevi, va putea petrece sărbătorile acasă.

„Dați-mi voie să împărtășesc cu voi și bucuriile așa cum mi-am împătășit și necazurile. În data de 15 decembrie am făcut un nou Pet-CT. Am reușit să vorbesc cu medicul oncolog de la București care mi-a zis că este un rezultat bun din punct de vedere oncologic. De cancer nu poți spune niciodată că ești complet vindecat!Trebuie să fac în continuare analize și controale regulate, dar nu-mi ajung cuvintele pentru a vă mulțumi că ați facut acest miracol posibil și cu voia lui Dumnezeu îmi voi petrece Sărbătorile de iarnă alături de familia mea!”, a spus Monica Mandache.

Mama a doi copii, Monica a primit un sprijin uriaș din partea apropiaților și nu numai pentru operații și tratament. Monica are nevoie în continuare de sprijin financiar. Cei care vor și pot să o ajute să doneze din puținul lor în contul său bancar personal.

Iban RO35RNCB0046024684690001 BIC RNCBROBU, Titular cont Mandache Monica Cristina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *