Max Confort, printre firmele premiate la Top Firme 2021

Din anul 2005, în peisajul firmelor de succes din Botoșani a apărut un nou jucător important, Max Confort SRL. Suntem deschiși noilor oportunități și proiectelor dintre cele mai complexe și ne dezvoltăm continuu pentru a oferi clienților produsele și serviciile de care au nevoie.

Asta promitea pe atunci cel care a dat viață acestei firme, în persoana lui Cristi Viziteu și acum se vede perseverența, drumul parcurs până acum împreună cu toți angajații și colaboratorii, determina unde au ajuns astăzi, cu o experienta de 17 ani in spate, pe acest domeniu, realizând performanțe notabile: Locul II în Top Firme Jud. Botoșani – Industrie, Fabricarea de usi si ferestre din metal – Microîntreprinderi, Locul I Top Afaceri România 2021, Trofeul de Excelență în cadrul Topului Județean al Firmelor de success din județul Botoșani, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani.

 

Dar orizontul domeniului este deschis și în continuă dezvoltare!

Și cu victorii dar și mici dezamăgiri care, la rândul lor au adus învățături, rezolvări, soluții bune dar și dorința de a se menține prin dezvoltare continuă, în ochii celor care le au călcat pragul și continuă să o facă prin contracte noi și mai ample!

Cu această ocazie, în Ajun de Sărbători, MAX CONFORT urează tuturor fericire, sănătate și Crăciun Fericit!

Detalii pe Facebook (FB/MaxConfort) sau pe https://tamplariepvcbotosani.ro 

Adresa: Botoșani, Str. Victoriei nr. 8 (Centrul Vechi) sau telefoanele  0231.534.208 și 0740.583.582

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *