Trei tineri au intrat într-o școală din municipiul Botoșani și au agresat un elev. Au intervenit polițiștii locali

Politia Locala BotosaniTrei tineri au intrat, vineri, într-o școală din municipiul Botoșani și au agresat un elev. Scandalagii au fost reținuți de paznicul școlii, fiind solicitat și sprijinul polițiștilor locali.

În jurul orelor 17 : 10, ofițerul de serviciu al Poliției Locale a preluat o sesizare telefonică de la numita L.E., care a reclamat faptul că în instituția de învățământ au pătruns trei tineri care nu sunt în evidențele școlii și au provocat scandal. La fața locului s-a deplasat patrula mobilă din cadrul Serviciului de Ordine Publică, care a identificat persoanele reținute de agentul de pază. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei în cauză se numesc S.M.A, A.M.A și B.A.C, care au pătruns în liceu fără drept pentru a rezolva un conflict cu un elev al acestei unități școlare”, informează printr-un comunicat Poliția Locală Botoșani.

Pentru faptele lor, tinerii care au încălcat prevederile legale de acces, au fost sancționați contravențional conform legii nr. 61/1991 cu amendă, iar elevul agresat, a fost consiliat în prezența tatălui, să depună plângere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *