FOTO A început Balul oamenilor de afaceri la Botoșani! Toți cei prezenți prezintă certificatul de vaccinare la intrare

A început Balul oamenilor de afaceri, vineri seară, la Popasul Cucorăni din Botoșani. Toți participanții prezintă certificatul de vaccinare la intrarea în sală.

Cele mai bune firme din județul Botoșani vor fi premiate la acest eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani. La festivitatea de premiere a agenților economici incluși in Topul Judetean al Firmelor- ediția 2021 vor fi acordate 85 de distincții oameni de afaceri din diferite domenii de activitate.

La evenimentulaflat la a 28-a ediție, au luat parte, alături de oamenii de afaceri, prefectul Dan Nechifor, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, dar și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Topul Județean al Firmelor a fost realizat în baza situațiilor financiare a anului 2020 depuse de 5.374 de companii, dintr-un total de 8.196 de firme active, datele fiind disponibilizate de Ministerul Finanțelor Publice. 

Firmele intrate în top 2020 asigură în județul Botoșani locuri de muncă pentru 20.080 persoane și au reușit să cumuleze o cifră de afaceri de 1,33 miliarde de euro, în creștere cu 5,11% față de anul 2019 și un profit brut din exploatare de 142.666.151 euro, în creștere cu 36.01% față de profitul din 2019 la nivelul întregului județ”, potrivit statisticii întocmite de CCIA.

 

One thought on “FOTO A început Balul oamenilor de afaceri la Botoșani! Toți cei prezenți prezintă certificatul de vaccinare la intrare

  1. Daca si cornila e afacerist eu sunt papa de la roma. Un parvenit cu legaturi politice…ca multi altii prezenti la fastuosul eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *