Completează atmosfera Sărbătorilor din casa ta, cu magicul șemineu electric!

De aceste Sărbători de Iarnă, completează atmosfera festivă din locuința ta, indiferent dacă stai la casă sau într-un apartament la bloc, cu ajutorul magicului șemineu electric! Vestea bună pentru cei care nu își permit financiar sau care nu își pot monta din varii motive, un șemineu pe lemne autentic, vine de la marii producători din industria soluțiilor alternative de încălzire și decor. Aceștia au reușit să dezvolte o serie de dispozitive electrice, ce reușesc să reproducă extrem de fidel, atmosfera magică generată de soba de incalzit pe lemne sau șemineul tradițional, chiar și în confortul unui apartament la bloc.

Așadar, prietenii noștri de la PEFOC, meșteri experimentați în România cu peste 2 decenii de activitate în industria dispozitivelor premium de încălzire și decor, ne propun șemineul electric – un dispozitiv ieftin și perfect pentru casele și locuințele de dimensiuni medii sau mici, unde vei avea ocazia să-ți petreci clipe memorabile în intimitatea familiei sau persoanei iubite, învăluiți de ambianța focului generat virtual.

 

Cu ajutorul șemineului electric, vă veți putea creea un spațiu confortabil în care să vă petreceți timpul cu cei apropiați și unde, să vă bucurați de atmosfera unui foc virtual pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură. Personalizați-vă camera după bunul plac, cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la câțiva centimetri de șemineu. De la modern, la clasic, montat pe perete sau de tip portal, alege un model de semineu electric alb, negru sau în nuanțe de lemn natur, care se potrivesc perfect în decorul căminului tău!

Alegerea unui șemineu electric este o soluție convenabilă în primul rând, datorită faptului că,  nu necesită instalarea unui coș de fum sau al unui sistem de ventilație, modelele electrice fiind soluții perfecte de încălzire și decor pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc, devenind o alternativă necostisitoare la frumoasele șeminee tradiționale pe lemne sau gaz.

Nu au nevoie de niciun tip de structură de ventilație permanentă precum un coș de fum și pot fi așezate în fața unui perete sau mutate în alte încăperi ale locuinței. Șemineul electric poate fi instalat în orice cameră a casei fără nicio intervenție asupra construcției clădirii. După conectarea la sursa de alimentare, șemineul va funcționa instant, permițându-vă automatizarea contactului la pornire, oprire și setarea temperaturii în funcție de nevoi și preferințe.

Dispozitivele electrice se asamblează intuitiv, în 30 de minute, fără complicații precum o schema montaj termosemineu spre exemplu, bucurându-se de un design european deosebit, redat de finisajele cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău. Pe lângă o funcționalitate bună din punct de vedere tehnic, producătorul a ales să nu neglijeze nici partea de design, astfel că, șemineele electrice cu focar Tagu spre exemplu, chiar arată bine lângă bradul împodobit!

Aceste piese de înaltă tehnologie ce oferă camerei o strălucire aparte și care funcționează cu sau fără căldură pentru utilizare în toate anotimpurile, sunt fix ce aveți nevoie, oricare ar fi stilul vostru de viață și indiferent de designul casei sau al apartamentului.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea, visezi la seri de Crăciun petrecute alături de familie în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci, șemineele electrice reprezintă alternativă perfectă! În plus, pe lângă dispozitivele pe curent sau bioethanol, www.pefoc.ro îți pune la dispoziție din stoc propriu, o gamă variată de șeminee tradiționale, atât pe gaz, cât și pe lemne sau peleți, alături de servicii impecabile de montaj, garanția calității și livrare gratuită la domiciliu, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, telefonic sau online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com