VIDEO Botoșăneanul rănit în accidentul de pe E58 are nevoie de sânge. Ovidiu este internat la Terapie Intensivă

Botoșăneanul rănit în accidentul de pe E58, pe raza satului Buzeni, din comuna Bălușeni, este în stare gravă. Ovidiu Muscălița se află internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani și are nevoie urgent de sânge. Luni acesta va fi oferat.

„În momentul de față se află internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani iar luni urmează să fie operat. Așadar, are nevoie de donatori de sânge, grupa 01 pozitiv, nume Muscălița Ovidiu. Vă rog din suflet să îl ajutați! Mulțumesc!”, este mesajul transmis de Andreea Mamaischi, o prietenă a acestuia.

Accidentul a avut loc luni. Impactul s-a produs între un autoturism și un camion.  Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani, șoferul autoturismului, în vârstă de 24 ani, a rămas încarcerat.

La fața echipajului, au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Botoșani, cu o autospecială de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, tânărul a fost scos din mașină, fiind preluat de echipajul SMURD, în stare critică.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, care trecea prin zonă. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, arată sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *