Botoșănean rănit într-un accident rutier. O mașină a dat peste el

Un botoșănean de 25 de ani a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc miercuri dimineață, în județul Suceava. Marian A., din comuna Avrămeni, se afla lângă mașina de serviciu, staționată pe marginea unui drum din localitatea suceveană Măriței.

La un moment dat, șoferul unui autoturism, un bărbat de 42 de ani, din județul Suceava, care circula pe drumul județean 209D, dinspre Călinești spre Dărmănești, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a frânat și a tras stânga de volan pentru a evita coliziunea cu o autoutilitară care era staționată pe marginea din dreapta a părții carosabile, moment în care l-a surprins și accidentat pe botoșăneanul de 25 ani,  care se afla pe carosabil, lângă autoutilitara de serviciu.

În urma accidentului, botoșăneanul a fost rănit. Acesta a  fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Suceava. Atât conducătorul autoutilitarei, cât și botoșăneanul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *