FOTO! Noi dotări pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”

Cinci incubatoare deschise pentru nou-născuți au ajuns în dotarea Maternității Botoșani. Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, a declarat că  prin programul derulat de Ministerul Sănătății la care și Consiliul Județean este cofinanțator, Secția de Neonatologie a Maternității Botoșani va fi dotată cu 20 de incubatoare performate.

Alături de medicii Secției de Neonatologie a Maternității Botoșani, conduși de domnișoara doctor Carmen Zaboloteanu, căutăm cele mai bune soluții pentru dotarea cu aparatură de ultimă generație necesare îngrijirii nou-născuților. Nu este un moft, ci o obligație pe care ne-am asumat-o.  Copiii sunt speranța noastră într-un viitor mai bun și de aceea trebuie să ne conjugăm eforturile pentru ca aceștia să aibă un start cât mai sigur în viață”, a precizat Doina Federovici.

Zece incubatoare deschise au ajuns deja la Maternitatea Botoșani, iar celelalte 10 incubatoare închise vor sosi în perioada imediat următoare, procedurile de achiziții derulate prin Ministerul Sănătății fiind pe final.


.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *