Șase posturi scoase la concurs de o instituție publică din Botoșani. Ce se caută!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a șase funcţii contractuale, de execuție, vacante, toate pentru persoane cu studii medii.

Astfel, la Centrul de îngrijire și Asistență pentru Persoanele Adulte cu Dizabilități Stăuceni se caută un îngrijitor și doi bucătari calificați. La Centrul de Recuperare SERA din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul și Adultul cu Dizabilități «Sfântul Spiridon” Botoșani este disponibil un post de îngrijitor, iar la Compartimentul pentru Prepararea și Distribuirea Hranei din cadrul Complexului de Servicii Sociale este disponibil un post de îngrijitor și un post de bucătar.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru îngrijitor (studii medii/generale, absolvite cu diplomă de bacalaureat în cadrul unei instituții de învățământ de nivel liceal sau cu certificat de capacitate/de absolvire a învățământului de 8 ani. vechime – nu este cazul.

Pentru bucătar calificat se cer studii medii/generale, absolvite cu diplomă de bacalaureat în cadrul unei instituții de învățământ de nivel liceal sau cu certificat de capacitate/de absolvire a învățământului de 8 ani, calificare: absolvent al unei școli profesionale de bucătari, al unui liceu de profil sau al unor cursuri de bucătar, vechime în domeniu – nu este cazul.

Pentru bucătar se cer: studii medii/generale, absolvite cu diplomă de bacalaureat în cadrul unei instituții de învățământ de nivel liceal sau cu certificat de capacitate/de absolvire a învățământului de 8 ani. Vechime – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 decembrie 2021, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 11 ianuarie 2022, ora 11.00: proba scrisă; 17 ianuarie 2022, ora 09.00: proba interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *