Botoșăneanul care și-a bătut iubita însărcinată va petrece sărbătorile de iarnă după gratii. Decizie a instanței în cazul său

Botoșăneanul care și-a bătut crunt iubita însărcinată în luna a patra va petrece sărbătorile de iarnă după gratii în baza unei decizii adoptate, marți, de magistrații de la Judecătoria Darabani. Aceștia au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Valică Bobi Istrate, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Tânărul a cerut judecătorilor să fie lăsat să plece acasă și să fie plasat în arest la domiciliu, însă Judecătoria Darabani nu a fost de acord cu această propunere..

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, solicitată de inculpat. În baza art. 236 alin. 1 C. pr. penală raportat la art. 202 alin. 4 lit. e) C. pr. pen. dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul I.V.B., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, prevăzută de art. 199 Cod penal, raportat la art. 194 alin. 1 lit. e Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16 decembrie 2021, până la data de 14 ianuarie 2022, inclusiv. ”, se arată pe portal.just.ro.

Tânărul de 23 de ani, din localitatea Hudești, care și-a desfigurat iubita însărcinată, din cauza geloziei, a fost arestat preventiv. Bărbatul a lovit-o cu atâta sete pe concubina sa de 19 ani încât i-a rupt splina.

Fata a fost dusă la spital unde a intrat direct în sala de operații. Ea a rămas sub supraveghere medicală. Tânăra mămică este însărcinată în patru luni. Ea mai are acasă doi copii, de un an și trei ani, al cărui tată este tot tânărul de 23 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *