Ți se rupe inima! Mesaje sfâșietoare după moartea tânărului de 23 de ani în accidentul de la Vlăsinești. O fetiță a rămas orfană de tată

Tânărul de 23 de ani, din județul Botoșani, care a murit, în noaptea de luni spre marți, în accidentul de la Vlăsinești se numește Bogdan Dărăbăneanu. În urma sa a lăsat o fetiță de toată frumusețea. Bogdan este plâns de rude, prieteni, dar și simple cunoștințe care au auzit de tragedie

Drum lin puiul meu!  Dumnezeu sa te aibe in pază sa ne veghezi de sus,  dragostea mea”, este mesajul transmis de iubita sa.

„Drum lin puiul meu! Dumnezeu sa te aibe in pază sa ne veghezi de sus! Dragostea mea! Doamnee, de ce mi l-ai luat! Puiul meu ce mă fac eu fara tine”, mai spune tânăra.

Tânărul, în vârstă 23 ani, a murit, iar altul, de 19 ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Tragedia a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe raza localității Vlăsinești.

Iată și alte mesaje transmise de apropiați:

Nu te voi uita niciodată prieten drag fie că bunul Dumnezeu să te aseze in dreapta lui rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe”

„Condoleanțe păcat de tinerețea lui și ție multă putere să-ți poți creste papusica pe care o ai care nu își va mai vedea tatal”.
„Sincere condoleanțe Dumnezeu să-l odihnească în pace ear ție multă putere sa trecei peste aceasta durere imensa fii puternica pentru fetita ta”
„Dumnezeule nea luat un copil, un tata, un tânăr cu viata înainte, un membru al familiei,ne-a luat motivul bucuriei,ne-a luat zâmbetul de pe fata ne-a luat un chip minunat și un suflet bun, Doar Dumnezeu știe motivul ”
„Colegule, prietene îmi pare rău că ai plecat așa de vreme! Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza lui! Sincere condoleanțe familiei!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *