Povestea incredibilă a tragediei rutiere de la Vlăsinești. Tânărul mort în accident proba o mașină pe care ar fi vrut să o cumpere

Tânărul de 23 de ani mort în accidentul din noaptea de luni spre marți de la Vlăsinești este din localitatea Bozieni din orașul Săveni. Potrivit polițiștilor, botoșăneanul ar fi mers, în jurul orei 22.30 la un bărbat din Vlăsinești pentru a discuta despre cumpărarea unei mașini.

La un moment dat, fără a avea acordul proprietarului mașinii, el s-a urcat la volanului autoturismului Volkswagen Bora și a plecat la drum, însoțit de prietenul său de 19 ani. După aproximativ 500 de metri, el pierde controlul asupra direcției de mers, iese de pe carosabil și lovește violent un cap de pod.

În urma accidentului, șoferul a decedat, după ce manevrele de resuscitare făcute de cadrele medicale ajunse la fața locului nu au dat rezultat.

De asemenea, prietenul său a rămas încarcerat, având nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos din mașină. El a suferit leziuni grave, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani.

FOTO Tragedie rutieră la Botoșani! Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit grav după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *