Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Continuă angajările în instituțiile publice din Botoșani. Filarmonica „George Enescu” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, aparținând Compartimentului Artistic – Orchestra Simfonică, de concert maestru – grad profesional II. Vezi aici conditiile!

Casa Corpului Didactic Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante,  în cadrul Compartimentul financiar-administrativ, de: administrator financiar II S administrator de patrimoniu II S. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate S, gr. IA, la Serviciul financiar-contabilitate. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat, la Serviciul intervenții edilitare – Compartiment Serv. pentru gestionarea câinilor fără stăpân. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent IA la Serviciul intervenții edilitare – Compartimentul semnalizare rutieră, parc auto. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Bălușeni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, , în cadrul Compartimentului de cadastru și agricultură, de: inspector, grad profesional principal; inspector, grad profesional asistent. Vezi aici conditiile!

Unitatea Militară 02516 Botoşani, din Ministerul Apărării Naţionale organizează concursul pentru ocupareape perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent de specialitate I – în Biroul personal și soluționare cereri rezerviști. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Coşula, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (24 de luni), în cadrul proiectului POCU/436/4/4/126682 „CoSENIOR – Măsuri pentru reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice din comuna Coșula, județul Botoșani”, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent social (2 posturi); șofer; expert dezvoltare comunitară. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *