Ghete Nike pe care le poți purta fără probleme chiar și iarna

Nike este brandul preferat pentru multe persoane, însă este foarte cunoscut pentru articolele de sport și athleisure și mai puțin pentru încălțări potrivite pentru sezonul rece. Cum ne apropiem cu pași repezi de perioada anului în care încălțămintea de vreme rece înlocuiește pantofii sport, ai putea crede că trebuie să renunți la brandul tău preferat. Dezavantajul majorității pantofilor sport este că nu pot rezista frigului, așa că sunt puși în spatele dulapului și uitați până la primăvară-vară. Spre norocul iubitorilor de adidași, Nike oferă mai multe opțiuni perfecte pentru a fi purtate în timpul sezonului rece. Puteți opta pentru ghete Nike pentru a vă păstra stilul vestimentar chiar și iarna, fără a fi deranjați de frig.

Air Force 1 și Blazer

În acest moment, Air Force 1 nu are nevoie de nici o prezentare. Este probabil cel mai emblematic model Nike, iar pentru a putea fi purtat în timpul sezonului rece, modelul primește detalii matlasate și o căptușeală super moale, perfectă pentru a ține de cald în cele mai răcoroase zile. De asemenea, aspectul colorblock oferă o nouă viață unui pantof sport care este de obicei vândut într-o singură culoare.

În mod similar, Blazer primește o parte superioară matlasată pentru a îi oferi acel aspect de geacă de iarnă, dar și o căptușeală moale pentru a ține de cald. Ce este bonus, este faptul că aceste ghete Nike sunt fabricate din cel puțin 20% materiale reciclate. Din fericire pentru iubitorii de pantofi sport, compania produce și alternative pentru sezonul rece care să înlocuiască ghetele clasice și monotone.

Ghete Nike Air Jordan 9

Brandul Jordan de la Nike aduce înapoi unul din pantofii săi de iarnă de succes, tocmai în timp pentru sezonul rece. Aceste ghete Nike Air Jordan 9 NRG, lansate inițial în 2017, sunt relansate pentru iarnă. Inspirate din ghetele Special Field de la Nike, adidașii de aproape 30 de ani sunt reechipați cu o căptușeală din piele intoarsă și piele cu un strat rezistent la apă. Talpa exterioară va adăuga, de asemenea, aderență pentru suprafețele alunecoase. De-a lungul anilor, brandul Jordan a lansat mai multe modele de ghete Nike de iarnă, dar forma diferită a lui Air Jordan 9 este cea care se pretează cel mai bine la transformarea unui pantof sport într-o gheată potrivită pentru iarnă. Chiar dacă 9 nu este silueta ta preferată, versiunea Boot NRG ar trebui să fie o alegere extrem de atrăgătoare dacă vrei să continui să porți adidași în cele mai noduri zile ale iernii.

Air Force 1 Boot Crater

Aceste ghete Nike vin cu o parte superioară neagră și gri, din piele și plasă și sunt perfecte pentru iarnă. Căptușeala din lână adaugă confort și căldură suplimentare. Punctul focal al pantofului vine printr-o talpă Grind Rubber realizată din materiale reciclate. Culorile aproape asemănătoare confettiului sunt transpuse în brandingul și căptușeala multicoloră a pantofului. Alte detalii de design includ sigla Nike Pinwheel pe branț și o talpă exterioară robustă pentru o tracțiune îmbunătățită.

Ghete Nike Air Max Goadome SE

Nike Air Max Goadome sărbătorește 2 decenii de stil de oraș combinat cu aventura în aer liber. Sunt fabricați din piele, fiind concepute pentru a te ajuta să rămâi uscat, în timp ce porți un stil de pantofi sport modern, cu care ești obișnuit. Tehnologia Air Max vizibilă în talpă, sub călcâi, este combinată cu o talpă intermediară moale din spumă pentru amortizare, în timp ce banda de rulare robustă de pe talpa exterioară oferă aderență. Sunt încălțări durabile, rezistente, cu un strat impermeabil, conceput pentru a îți menține picioarele uscate și calde. Marginea superioară este căptușită, înaltă, oferă confort, păstrează căldura și adaugă stabilitate. Cu amestecul perfect de formă și funcție, designul atemporal este suficient de robust pentru munte, dar suficient de practic pentru stradă.

Nu trebuie să renunțați la stilul preferat în perioada iernii. Puteți găsi multiple modele de ghete Nike perfecte pentru sezonul rece și care își mențin stilul modern pentru care brandul e recunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *