Un bărbat l-a înjunghiat pe omul care l-a adăpostit în casă, apoi s-a aruncat în fântână

Un bărbat din comuna Berești Bistrița, din județul Bacău, a fost înjunghiat de mai multe ori chiar de cel pe care îl primise în casă pentru a-l scăpa de frig și de foame. Bărbatul de 58 de ani s-a întâlnit pe stradă cu un individ îmbrăcat cu haine ponosite care i-a cerut ceva de mancare. Pentru a face o faptă bună, omul l-a primit în casă, dar cand a fost invitat să stea la masă, musafirul în vârstă de 37 de ani, din comuna Letea Veche,a devenit agresiv, cerând  bani și băutură.

Gazda i-a explicat că nu consuma si nu are alcool și nici bani în casă. Înfuriat , musafirul a pus mâna pe un cuțit din bucătărie, cu care l-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen pe bărbatul de 58 de ani. Ulterior, a fugit și s-a aruncat într-o fântână din apropiere.

La locul faptei au sosit mai multe echipaje de poliție și o ambulanță. Pompierii l-au scos pe agresor din fântâna adâncă de aproximativ 30 de metri.

Bărbatul înjunghiat a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă. Agresorul a suferit o leziune gravă la coloană și a fost transferat la spitalul din Iași. Musafirul agresiv este cunoscut in comuna sa de domiciliu violențe săvârșite mai ales atunci  cand consuma alcool, iar acum va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Sursa:antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *