Număr redus de îmbolnăviri COVID, vineri, la Botoșani

Autoritățile centrale au anunțat, vineri, șapte cazuri noi de coronavirus, județul Botoșani fiind printre județele din țară cu cele mai puține persoane pozitive în ultimele 24 de ore.

Potrivit unui informări transmise de către Grupul de Comunicare Strategică, rata de infectare COVID în județul Botoșani a scăzut la 0,54 la mia de locuitori.

De la începutul pandemiei au fost depistați cu noul coronavirus un număr de 22. 624 de botoșăneni. De asemeni, în ultimele 24 de ore, județul a înregistrat unn deces COVID.

”În intervalul 09.12.2021 – 10.12.2021 au fost raportate de către INSP 97 de decese, dintre care 25 anterioare intervalului de referință, (43 bărbați și 54 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București”, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *