Mașină urmărită de polițiștii botoșăneni după ce nu a oprit la semnal. Motivul pentru care șoferul a fugit de oamenii legii

Un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor a fost urmărit în trafic pe un drum comunal din județul Botoșani. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, în timp ce se aflau pe Drumul Comunal 17, în comuna Ungureni, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a procedat la urmărirea autoturismului respectiv, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, reușindu-se oprirea acestuia, în orașul Săveni.

A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 47 de ani, din comuna Ungureni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *