Ai început curățenia de iarnă? O spălătorie din Botoșani îți ia covoarele direct de acasă și le aduce curate și parfumate

O spălătorie din Botoșani vine în ajutorul botoșănenilor care au început curățenia de iară. Cei care vor să își spele covoarele la spălătoria profesională Dom-Auto nu trebuie să se deplaseze cu acestea la sediul respectiv. Cei de la Dom-Auto vin acasă, iau covoarele, le spală și apoi le returnează curate și parfumate.

Cei care vor să beneficieze de acest serviciu trebuie să se programeze la numărul de telefon 0758884880. Programările se fac zilnic, între orele 08.00- 18.45.

Covoarele nu sunt doar curățate, ci efectiv spălate în profunzime cu ajutorul unor echipamente moderne de care dispune spălătoria. Dom- Auto folosește un bătător automatizat pentru covoare, o mașină automată de spălat covoare dotată cu tren de perii rotative ce lucrează simultan utilizând detergenți profesionali și balsam special; dar și soluții pentru curățarea petelor de pe covoare; centrifugă pentru stoarcerea covoarelor și uscător / dezumidificator covoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *