Cumplit! O femeie din Botoșani a fost găsită înghețată în curtea casei sale

crima medicina legala botosaniÎncă o tragedie a avut loc în comuna Tudora! O femeie de 68 de ani a fost găsită înghețată în curtea casei sale. Descoperirea șocantă a fost făcută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar de către unul dintre fiii femeii. Aceasta era în curte, inconștientă, și avea mai multe vânătăi pe corp, semne ale unor căzături.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate femeia nu a mai putut fi salvată. Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Cunoscuții spun că femeia era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Două evenimente nefericite au avut loc la Tudora luni

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină, iar un alt bărbat s-a sinucis. În primul caz, un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină. Constantin Surugiu a fost rănit grav, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate bărbatul a murit în urma leziunilor suferite.

Conducătorul auto, un bărbat de 48 de ani, se deplasa pe strada Arini, în localitatea Tudora, dinspre Botoșani înspre Pașcani, împrejurare în care a surprins și accidentat un pieton de 65 de ani, care se deplasa din sens opus și care ar fi pătruns pe sensul sau de mers. Șoferul nu era băut. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, un bărbat de 50 de ani a fost găsit spânzurat. Omul a fost găsit de o rudă într-o anexă a locuinței sale. A fost chemată imediat o ambulanță, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Doi copii au rămas orfani de tată după moartea acestuia, iar soția se pregătește acum să îșii înmormânteze bărbatul. Nimeni nu știe ce l-a determinat pe botoșănean să recurgă la acest gest necugetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *