Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 6-19 decembrie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va intra într-un proces de răcire, ce va cuprinde treptat întreaga regiune, astfel că în zilele de 8 și 9 decembrie, valorile termice diurne vor fi ușor negative, la o medie de -1…0 grade, iar temperaturile minime din dimineața de 9 decembrie se vor situa în jurul valorii de -6 grade.

Spre finalul săptămânii se va încălzi, media estimată pentru temperaturile maxime, urmând să atingă 5…7 grade, iar a celor minime va ajunge la 1…2 grade. Pentru a doua săptămână, nu sunt așteptate variații semnificative ale temperaturii, astfel că maximele vor fi în medie de 3…4 grade, iar minimele vor fi ușor negative, la o medie de -2…0 grade, valori comparabile cu mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii decembrie.

Aria precipitațiilor va fi în extindere în primele zile ale intervalului, astfel că în 7 decembrie local se vor înregistra cantități de apă însemnate. Local și temporar, se vor semnala precipitații și în restul intervalului, cu o probabilitate mai ridicată în 10 și 11 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *