Se întâmplă la Botoșani! Polițiști insultați și înjurați ca la ușa cortului de un șofer prins băut la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de  Frontieră Botoşani au depistat în trafic un bărbat care a refuzat recoltarea de mostre biologice, deşi emana o puternică halenă alcoolică în timp ce se afla la volan.  Pe timpul efectuării cercetărilor, bărbatul a adresat insulte, injurii și amenințări polițiștilor de frontieră, fapt pentru care este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, în data de 07 decembrie a.c., în jurul orei 01.00, o patrulă a poliţiei de frontieră de la Serviciului Teritorial al Poliţiei de  Frontieră Botoşani, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, ce circula pe DN29D dinspre localitatea Cucuteni către localitatea Ştefăneşti, judeţul Botoşani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost sesizată Poliţia Oraşului Ştefăneşti, în vederea testării cu aparatul etilotest. Pe timpul efectuării cercetărilor bărbatul a devenit agresiv, aducând injurii, expresii jignitoare şi ameninţări polițiștilor de frontieră. Totodată, acesta a refuzat categoric testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit sursei citate, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com