Afaceristul care l-a detronat pe cel mai tânăr milionar, originar din Botoșani. A plecat de la sat și a devenit milionar în lire, la numai 22 de ani

Tinerii de astăzi sunt tot mai orientați către lumea antreprenorială. În România potențialul din lumea business-ului se extinde în mediul internațional. După ce în presă s-a vorbit despre Sebastian Dobrincu, tânărul originar din Botoșani, care face furori în domeniul IT din America, un alt român i-a călcat pe urme.

Este vorba despre Beniamin Moisa. La doar 22 de ani conduce 4 companii de succes în Anglia. A decis să plece din comuna Erbiceni din Iași atunci când a realizat că s-a afundat în anturaje periculoase. După ce a împlinit vârsta de 18 ani, românul a obținut diploma de bacalaureat și a decis să plece la fratele său, care la vremea respectivă conducea o afacere în Anglia. S-a stabilit acolo după o perioadă grea din viața lui, dar nu regretă nicio clipă.

„Am plecat din țară imediat ce am terminat liceul, am plecat la fratele meu mai mare, Tudor. El era deja în Londra, de mai multă vreme, și avea deschisă o companie de aproximativ un an, însă nu îi mergea foarte bine. Imediat ce am ajuns eu, lucurile au început să meargă. A început cu proiecte mici, iar mai apoi profiturile au început să se dubleze de la lună la lună. Activele firmei, mașini, case, bani din conturi, tot este 4.2 milioane de lire. Imaginați-vă că în fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de euro angajaților.” , a declarat Beniamin Moisa conform bzi.ro

A trecut prin clipe grele în adolescență
Provine dintr-o familie numeroasă, formată din 12 membri, dar într-un moment de inconștiență adolescentină a fost la un pas să-și distrugă cariera. Beniamin Moisa a povestit despre clipele grele prin care a trecut și cum acestea l-au întărit. Deoarece a ajuns să facă parte din anturaje periculoase, tânărul simțea cum oamenii din jurul său îl părăsesc. După ce a reușit să depășească această perioadă grea, succesul său a venit ca o avalanșă.

„Am fost un copil de nota 10 până într-un moment de rătăcire în care am greșit foarte mult, eram într-un pericol foarte mare, doar că nu realizam. Prietenii mei s-au îndepărtat de mine, rămăsesem singur. Atât vreau să spun, ajunsesem într-o situație din care doar Dumnezeu mă putea scoate.” , a mai declarat tânărul conform bzi.ro

Companiile de care se ocupă Beniamin Moisa sunt tot în domeniul construcțiilor. Știe ce înseamnă să construiască de la 0, iar acum își face curajul să pună la cale un plan de construcție al unui nou cartier rezidențial chiar în România.

„În Iași, construim acum Moisa’s Residence, care conține 40 de case inteligente, cu două drumuri private, o clădire de offices, un service auto, două parcuri, o spălătorie și o biserică, în valoare de 2.4 milioane de lire”, a mai declarat fondatorul CIVCONS grup în cadrul aceluiași interviu.

Sursa: Substanțial.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *