FOTO Accident cu victime pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani. Mai multe persoane, dintre care și doi copii, rănite

Trei persoane, printre care și doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Două autoturisme au intrat într-o coliziune frontală, după ce unul dintre șoferi a lovit doi copii pe trecerea de pietoni și apoi a intrat pe contrasens.

Accidentul s-a produs în zona Complexului Bulevard, la intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Armoniei. Un Volkswagen Golf, condus de un tânăr de 23 de ani, care circula pe bulevard, dinspre Octav Onicescu spre Sucevei, a încercat să evite trei copii și bunica lor care traversau strada pe trecerea de pietoni. El a acroșat doi dintre copii, unul de opt și unul de zece ani, iar apoi a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism de teren, Volvo.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe care au preluat cei doi copii, dar și o femeie de 34 de ani, care era pasageră pe scaunul din dreapta față a mașinii care a produs accidentu. Victimele au fost  transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Polițiștii au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Anchetatorii susțin că șoferul care a produs accidentul nu era băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *