FOTO & VIDEO! Percheziții, duminică, la locuințele unor tineri din Botoșani. Au bătut cu bestialitate un vânător

Percheziți, duminică, la locuințele a mai mulți tineri din județul Botoșani, care au bătut cu sălbăticie un vânător. Incidentul a avut loc pe un fond de vânătoare dintre comunele Roma și Dimăcheni. Mașina în care se afla bărbatul a fost oprită de trei tineri de 28, 22 și 23 de ani, după care indivizii l-au luat la bătaie pe vânător, rupându-i și arma de vânâăoare. Victima a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial.

Cei trei au fost reținuți duminică,, informează Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

La data de 5 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a trei tineri de 28, 22 și 23 de ani, din comuna Roma, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 12 noiembrie 2021, în jurul orei 22:30, ar fi distrus elemente din caroseria autoturismului persoanei vătămate, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoșani și l-ar fi agresat pe acesta, provocându-i leziuni corporale”, a precizat Nenișcu.

Potrivit sursei citate, duminică dimineață, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din comuna Roma, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză, precum și articole pirotehnice, câini din rasa ogar și fragmente osoase specifice animalelor sălbatice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *