Un jucător care pleacă în iarnă de la CFR Cluj a semnat cu FC Botoșani

Dan Petrescu a hotărât numele primului jucător care o va părăsi pe CFR Cluj, în această iarnă! Este vorba despre Sebastian Mailat, mijlocaș adus în 2017 la campioana României.

Sebastian Mailat (23 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2017, liber de contract, de la ACS Poli Timișoara, în primul mandat al lui Dan Petrescu la formația din Gruia.

Sebastian Mailat pleacă în iarnă de la CFR Cluj

FANATIK a aflat că Sebastian Mailat este primul jucător care o va părăsi în această iarnă pe CFR Cluj. Mijlocașul nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, astfel că a antrenorul a decis să renunțe la el.

În ultimii doi ani, Sebastian Mailat a evoluat, sub formă de împrumut, la trei echipe: Gaz Metan, U Cluj și FC Voluntari. Acesta mai are contract până la finalul actualului sezon cu CFR Cluj.

Sebastian Mailat și-a găsit deja echipă. Tânărul fotbalist a semnat cu FC Botoșani, din postura de jucător liber de contract. Acesta urmează să-și încheie înțelegerea în această iarnă cu „feroviarii”, deși mai are contract până în iunie 2022.

Mijlocașul a fost adus, în 2017, de CFR Cluj, fiind eligibil pentru regula U21. Din acest motiv, la începutul contractului, a evoluat constant pentru echipa ardeleană, reușind să strângă, în total, 33 de partide. În prezent, Sebastian Mailat se află la echipa secundă a grupării din Gruia.

Campioana României se află în litigiu cu Sebastian Mailat, din cauza restanțelor salariale, care se ridică la peste 50 de mii de euro.

Mailat nu este singurul fotbalist care se judecă cu CFR Cluj. Echipa ardeleană se află în litigiu și cu Iasmin Latovlevici, tot din cauza restanțelor financiare. Fundașul în vârstă de 35 de ani a părăsit-o pe CFR în această toamnă și a semnat cu FC Argeș.

  • 350.000 de euro este cota lui Sebastian Mailat, conform transfermarkt.com
  • 2 goluri și 3 pase decisive a dat Sebastian Mailat în 33 de partide bifate pentru CFR Cluj

Sursa: Fanatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com