O instituție publică din Botoșani a scos la concurs cinci posturi. Ce se caută!

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a cinci funcții contractuale de execuție, vacante. Este vorba de de trei posturi de asistent medical generalist (PL), un post de de consilier gr. II – studii economice și unul de biolog.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt pentru asistent medical: studii: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, vechimea în specialitate – minimum 12 luni, certificat O.A.M.G.M.A.M.R. vizat pe anul 2021.

Pentru funcția de consilier gr. II – studii economice se cer studii: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de științe economice – specializarea management, contabilitate; vechimea în specialitate – minimum 12 luni.

Pentru biolog se cer studii: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de biolog; vechimea în specialitate – minimum 12 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:  24 decembrie 2021, ora 10:00: proba scrisă; 28 decembrie 2021, ora 12:00: proba  interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *