FOTO A fost pus în funcțiune iluminatul festiv din Botoșani. Cum arată municipiul cu ornamentele luminoase pentru sărbători

Municipiul Botoșani a fost decorat cu ornamente luminoase ca-n povești, cel puțin în parcul Mihai Eminescu. Iluminatul festiv a fost pus în funcțiune de 1 Decembrie, în special spre bucuria copiilor.

Anul acesta, Primăria a montat decorațiuni în zona centrală, dar și în zonele care nu au fost în anii anteriori, precum și în Zona Industrială. Bugetul alocat iluminatului festiv nu a fost făcut public de autoritățile locale din Botoșani.

„Luna Decembrie, după cum bine știm, este luna familiei, bucuriei, luminii și solidarității. Mi-am dorit ca din data de 1 Decembrie, Botoșaniul să îmbrace haine de sărbătoare, iar spiritul sărbătorilor să își făcă simțită prezența printre cetățenii care vor ieși la plimbare, cu cei dragi, în peisajul de poveste creat atât în Parcul Mihai Eminescu cât și pe Pietonalul Unirii. Anul acesta, mii de luminițe au fost puse în oraș. După cum am promis, am încercat să luminăm inclusiv zonele care nu au beneficiat de iluminatul festiv în anii anteriori precum: Zona Industrială, Grivița sau Tulbureni din dorința de a le reaminti cât mai multor botoșăneni de bucuria celor mai frumoase momente din an”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Foto: Cezar Aniței

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *