LipoSurg, dispozitivul elvețian de liposucție asistată, acum, la Spitalul Arcadia

Arcadia – Spitale și Centre Medicale continuă dezvoltarea planului de investiții medicale. Astfel, tehnologia state-of-the-art dedicată intervențiilor estetice este parte din strategia dezvoltată la Arcadia, ce are în focus sănătatea și confortul pacienților. Gama de intervenții de înaltă performanță oferite pacienților este extinsă cu servicii medicale integrate multidisciplinar, atât de tip estetic, cât și de tip reconstructiv-funcțional, pentru adulți și copii.

„Misiunea Arcadia rămâne  aceea de a pune pe primul loc sănătatea pacienților și de a le oferi o experiență medicală la standarde ridicate. Din acest motiv, cu focus și pe dezvoltarea echipei medicale, investim în mod constant în noi tehnologii, de ultimă generație, pentru toate Centrele și Spitalele Arcadia” – a declarat Dan Fiterman, Director General Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Printre cele mai recente investiții se numără și dispozitivul elvețian LipoSurg, un sistem de ultimă generație pentru liposucția asistată și transfer de grăsime ce combină două sisteme independente: pompa de infiltrații și canula de liposucție cu mișcare rectilinie alternativă.

 

LipoSurg System: o experiență superioară dedicată pacienților  

Liposucția „power assisted” (asistată electric) este o tehnică modernă, de precizie, utilizată în cadrul liposucției prin care, cu ajutorul unei canule cu vibrații reduse se sparge țesutul adipos înainte de aspirare. Vârful canulei creează, de asemenea, o trecere mai ușoară prin țesutul dens, ceea ce permite o precizie mai mare în timpul procedurii, rezultate uniforme fără a provoca traume și stres termic țesuturilor din jur. Tehnica poate fi utilizată pentru întregul corp – abdomen, spate, brațe, coapse, genunchi și glezne, precum și pentru zona de sub bărbie. Totodată, permite realizarea unei proceduri minim invazive, cu timp de recuperare mai scurt față de liposucția tradițională. Această intervenție se realizează respectând „principiile” SAFE-Lipo, care implică separarea și aspirarea celulelor grase, cu păstrarea viabilității lor. Totodată, această procedură permite egalizarea depozitelor adipoase și uniformizarea stratului de grăsime, cu posibilitatea realizării transferului de grăsime la nivelul zonelor dorite: sânilor, feselor sau feței.

 

Avantaje multiple într-un singur sistem inovator – LipoSurg System 

 

Noul dispozitiv conturează o experiență superioară prin numeroasele avantaje pe care le oferă pacientului. Efectuarea intervenției se realizează într-un timp mai scurt, ceea ce reduce timpul petrecut sub anestezie, sunt reduse traumatismele țesutului din jur, precum și edemele și seroamele datorită inciziilor de mici dimensiuni. Totodată, este diminuat riscul de sângerare în timpul procedurii, iar durerea post-intervenție este redusă. Sistemul elvețian de liposculptură LipoSurg completează dotarea tehnologică de excepție din Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia, astfel încât pacienții beneficiază permanent de un act medical sigur și performant, realizat de o echipă medicală preocupată atât de nevoile medicale, cât și de dorințele estetice ale pacientului.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

www.arcadiamedical.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *